Tilojen esittely

Viihtyisässä ja valoisassa keloravintolassamme nautit herkullista ja maukasta ruokaa ystäviesi tai asiakkaittesi kanssa.

Keittiömme ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa tasokasta, mutkattoman hyvää ja toiveittesi mukaista paikan päällä valmistettua ruokaa tuoreista raaka-aineista. Maukas ruoka tuoksuu, maistuu ja jää makuhermojen mieleen.

Tarjoilut suunnitellaan aina yhteistyössä asiakkaan kanssa oli kyseessä lounas, perinteiset juhla- tai maankuulut riista-ateriat.

Huiliksen raaka-aineet hankitaan mahdollisimman läheltä, paikallisilta tuottajilta.

Illan mittaan ravintolan karaoke-laitteet saavat tunnelman nousemaan kattoon ja mielen virkistymään. Hyvää seuraa, ruokaa ja juomaa sekä rennon iloista mieltä, siitä Huiliksen onnistunut illanvietto muodostuu.

Suuressa tyylikkäässä 30 hengen kodassa on tunnelmallista jatkaa illanviettoa vaikka grillaamalla tai muurinpohjalettuja paistamalla.

Ravintola on mitoitettu 25 ja kota 30 hengelle.

 

Hyvä ruoka on aina enemmän kuin vain vatsantäytettä, se on yhteisiä elämyksiä!


Tyylikkäästi sisustetut ja kalustetut tunnelmalliset kelohonkamökit tarjoavat toimivat tilat niin yhden kuin useamman vuorokauden majoitukselle, sillä käytössänne on mm. minikeittiö (jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin), astiasto ja aterimet, takka , tv, wc & suihku, liinavaatteet & pyyhkeet.

Kahdessa isommassa mökissä on 2 makuuhuonetta ja keittiö/oleskelutila sekä parvi neljällä vuoteella. 10 hengen mökissä toinen makuuhuone toimii tarvittaessa sviittinä. 3 hengen mökissä ei ole keittiötä ja wc & suihkutilat ovat viereisessä rakennuksessa.

 

Mökki 1

     • 12 makuupaikkaa
       

Mökki 2

     • 10 makuupaikkaa
       

Mökki 3

     • 3 makuupaikkaa

Kokous- ja juhlatila luonnon helmassa

Huilis tarjoaa mahtavat puitteet ideoille ja kokouksille, pikkujouluille, sukujuhlille, syntymäpäiville, hääjuhlille, valmistujaisille, rippijuhlille, luokkakokouksille, tyky- ja virkistyspäiville sekä henkilökunnan koulutuspäiville luonnon helmassa. Rauhallinen ympäristö on omiaan luomaan mainiot edellytykset onnistuneille tilaisuuksille ja tapaamisille, minkään ylimääräisen häiritsemättä.

Kokous- ja juhlatilat ovat mitoitettu 25 hengelle. Avarat ja valoisat tilat ovat varustettu uudenaikaisilla kokousteknisillä laitteilla. Kotamme on mitoitettu 30 hengelle, mutta upeat tilat tarjoavat mainiot puitteet jopa 100 hengen hääjuhlille, jolloin jatkamme tiloja vuokrateltalla. Näin saadaan 3-rakennuksen toimiva kokonaisuus.

Pidempiä tilaisuuksia varten Huiliksessa on kolme kelohonkamökkiä. Niissä majoitut mukavasti niin yksin kaksin kuin pienissä ryhmissäkin!

Voit kruunata tilaisuutesi vierailemalla upeassa saunamaailmassamme, nauttimalla iltapalaa kodassa tai vaikka illallisella ravintolassa.

Voit myös yhdistää lukemattomia elämys- ja ohjelmapalveluitamme tilaisuuteesi.

Avaa tästä HUILIS-ESITE

Tutustu tiloihimme ja ota yhteyttä


 

Saunamaailma

Saunominen on olennainen osa Suomalaisuutta. Huiliksen upea kolmen saunan Saunamaailma tarjoaa luonnon rauhassa täydelliset löylyt. Huiliksen aitoa kelosavusaunaa lämmitetään pitkään ja hartaasti, jonka ansiosta löylyt ovat lempeät ja rentouttavat. Uunisaunan lämmössä koet perinteiset palkitut löylyt, lisäksi perinnesauna pikkukelo tarjoaa perinteitä vaalivalle upeat löylyt. Saunomisen lomassa voit nauttia suuren paljun lämmöstä tai lähdepohjaisen metsälammen viileydestä.

Saunatilat on mitoitettu 25 hengelle

Elämys- ja ohjelmapalvelut

Huiliksella voit kohottaa kuntoasi joko ohjatusti, tai omatoimisesti luonnossa liikkuen. Patikoi pitkospuita pitkin laavullemme tai kierrä upea luontopolku rasteineen. Kauniit maisemat ja puhdas luonto lisäävät liikunnan iloa ja mielen pirteyttä.

Muut aktiviteetit

Beach-volley, eräretket, frisbeegolf, golf, jousiammunta, laavuretki, luontopolku, suopotkupallo, erilaiset kisailut ja pelit. 

Avaa tästä HUILIS-KISAN esite

Erätaitokilpailut

Erätaitokilpailuissa mitellään siitä, kuka on seurueen paras erämies. Kilpailurasteja voivat olla esimerkiksi nuotion sytytys, nokkeluutta vaativa erävisa, jousiammunta, ilmakivääriammunta tai solmujen tekeminen.

Taitokilpailut räätälöidään aina seurueen toiveiden ja taitojen mukaan!

EKO-AIMS laserammunta

Uuden aikakauden Eko-Aims tuo ammunnan kaikkien kiinnostuneiden ulottuville. Ampumalajina laserammunta on ehdottoman turvallinen,  ympäristöystävällinen sekä täysin luoditon ja meluton. Eko-Aims tekee yhteistyötä mm. Paraolympialaisten ja Suomen Ampumahiihtoliiton kanssa.

Metsästys

Peuran / kauriinmetsästys

Metsästys tapahtuu päivisin lumitilanteesta riippuen joko mäyräkoirilla tai miesajolla. Iltaisin peuroja metsästetään kyttäämällä. Kyttäys tapahtuu lämmitettävistä kyttäystorneista joissa osassa voi myös yöpyä.

Ota yhteyttä

Metsästysasioissa voit olla suoraan yhteydessä myös Pertti Vuoriseen

0400 98 1234

Elamyshuilis
Design By